failed to connect

mikesbad68
Posts: 1
Joined: Sun Mar 10, 2019 3:20 pm

failed to connect

Postby mikesbad68 » Sun Mar 10, 2019 3:32 pm

I have had my pro HD online for about a year with no known issues except for calibrating the sensitivity. Suddenly last week while trying to access my camera through the app while on a trip, I received the no connectivity notification and now i cannot reconnect it to my wifi. Any suggestions?

User avatar
James.s
Posts: 34
Joined: Thu May 28, 2015 3:40 pm
Location: Houston, TX
Contact:

Re: failed to connect

Postby James.s » Mon Mar 11, 2019 11:22 am

mikesbad68,


I would highly suggest connecting an ethernet cable to the device temporarily, Try and connect to the Web Interface and reconnect your camera to your WIFI.

If you are still having trouble or would like some help with this process, please reach out to us at ([email protected]) We would be more than happy to assist you further.
If you have any more questions or concerns about this product or other Amcrest products, please reach out to us at [email protected].

- James.S

evanagomes
Posts: 1
Joined: Wed Mar 13, 2019 3:18 am

Re: failed to connect

Postby evanagomes » Wed Mar 13, 2019 3:33 am

I am also facing the same issue on my iPhone. I need to fix iTunes error 9. How can I solve it?

User avatar
James.s
Posts: 34
Joined: Thu May 28, 2015 3:40 pm
Location: Houston, TX
Contact:

Re: failed to connect

Postby James.s » Mon Mar 18, 2019 2:36 pm

evanagomes wrote:I am also facing the same issue on my iPhone. I need to fix iTunes error 9. How can I solve it?



Please reach out to us at ([email protected]) We would be more than happy to assist you further.
If you have any more questions or concerns about this product or other Amcrest products, please reach out to us at [email protected].

- James.S


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests