Search found 20 matches

by sidamos
Sun Jan 03, 2021 4:06 am
Forum: IP Cameras
Topic: Email test fails
Replies: 21
Views: 9948

Re: Email test fails

Yahoo and Gmail are working for me (IP2M-841W-V3). You have to use app password for Yahoo and lower the security for Gmail, if I remember correctly.
https://support.amcrest.com/hc/en-us/ar ... ail-Alerts
by sidamos
Fri Dec 18, 2020 9:34 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841-V3 Motion Detection Graph
Replies: 2
Views: 118

Re: IP2M-841-V3 Motion Detection Graph

This is working for mine. Do you have the newest firmware V2.800.0000000.6.R, Build Date: 2020-03-14 ?
by sidamos
Sat Dec 05, 2020 9:47 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email
Replies: 7
Views: 198

Re: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email

It was my own fault. Support gave me this link:
https://support.amcrest.com/hc/en-us/ar ... ail-Alerts

Now Gmail, Yahoo Mail and my local server are working. I think, I did not save before test.
by sidamos
Fri Nov 27, 2020 5:04 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email
Replies: 7
Views: 198

Re: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email

You are right. Thanks for the pointer.

Unfortunately, the Android app crashes when I enable notifications for disk errors. Same happens with the beta version of the app.
by sidamos
Fri Nov 27, 2020 2:50 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email
Replies: 7
Views: 198

Re: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email

That is all true for motion events. However, I'd also like to get an Email if something is wrong with the SD card for example.
by sidamos
Fri Nov 27, 2020 1:27 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841B-V3 does not even try to send Email
Replies: 7
Views: 198

IP2M-841B-V3 does not even try to send Email

I am testing configuration of Emails. Because sending the test mail always fails (tried Gmail, Yahoo, Other for my own server), I captured the network traffic at my own server for the given port. I can see, that the camera not even tries to connect and send something to the configured server/port. A...
by sidamos
Thu Nov 19, 2020 7:52 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841-V3: GotoPreset broken after firmware update
Replies: 1
Views: 114

Re: IP2M-841-V3: GotoPreset broken after firmware update

Updated to the new firmware again, did factory reset, imported settings.
GotoPreset does not work.
Deleted presets and created new presets.
GotoPreset does work again.
by sidamos
Thu Nov 19, 2020 6:16 am
Forum: IP Cameras
Topic: IP2M-841-V3: GotoPreset broken after firmware update
Replies: 1
Views: 114

IP2M-841-V3: GotoPreset broken after firmware update

I had this firmware: Amcrest_IPC-Consumer-Mao-Molec_Eng_N_AMCREST_V2.800.0000000.3.R.191130.bin Software VersionV2.800.0000000.3.R, Build Date: 2019-11-30 Then I upgraded to this: Amcrest_IPC-Consumer-Web-Mao-Molec_Eng_N_AMCREST_V2.800.0000000.6.R.200314.bin Software VersionV2.800.0000000.6.R, Build...
by sidamos
Wed Nov 18, 2020 5:02 am
Forum: IP Cameras
Topic: cgi-bin url for Privacy Mode?
Replies: 1
Views: 1159

[SOLVED] cgi-bin url for Privacy Mode?

Found it by trying out. :-)

Code: Select all


/cgi-bin/configManager.cgi?action=getConfig&name=LeLensMask
/cgi-bin/configManager.cgi?action=setConfig&LeLensMask[0].Enable=true
/cgi-bin/configManager.cgi?action=setConfig&LeLensMask[0].Enable=false
by sidamos
Wed Nov 18, 2020 4:36 am
Forum: IP Cameras
Topic: cgi-bin url for Privacy Mode?
Replies: 1
Views: 1159

cgi-bin url for Privacy Mode?

I captured the /RPC2 POST request for Privacy Mode and it looks like this: {"method":"configManager.setConfig","params":{"name":"LeLensMask","table":[{"Enable":true,"LastPosition":[-0.9555555555555556,0.035,0.0078125]}],...