Black screen after using Blue Iris

Have some questions or having issues with Blue Iris? Post them here for the mods and other users to assist you.
Post Reply
kurak38
Posts: 5
Joined: Fri Aug 02, 2019 10:24 pm

Black screen after using Blue Iris

Post by kurak38 »

Hi,
I have Amcrest ProHD 1080P and it was working fine with Chrome plugin "Amcrest Web View". However, today I've setup Blue Iris to get the stream and I see it in Blue Iris but I lost it in Chrome plugin. It is black there. I can control PTZ from both. Feels like Blue Iris pushed some settings to camera and now the plugin cannot get the stream....
Any ideas what is wrong?
User avatar
Revo2Maxx
Site Admin
Posts: 3374
Joined: Sat Jun 15, 2019 3:05 pm

Re: Black screen after using Blue Iris

Post by Revo2Maxx »

Hello and Welcome to the Forum.
I haven't heard of that before. I think this might be better for Amcrest Support staff I am sure they can help you with this before we could guess the problem... email ([email protected]) or phone (888-212-7538)
Try to Avoid CCA Networking Cables They are JUNK PERIOD!
Where there is Life there is Hope
James
kurak38
Posts: 5
Joined: Fri Aug 02, 2019 10:24 pm

Re: Black screen after using Blue Iris

Post by kurak38 »

Actually Amcrest Surveillance Pro works fine, so it is just the plugin... hmm, will call support tmr
Post Reply