Main stream will not load but sub stream does

Have some questions or having issues with Amcrest Surveillance Pro? Post them here for the mods and other users to assist you.
Bereahoward
Posts: 1
Joined: Wed Sep 16, 2020 11:02 am

Main stream will not load but sub stream does

Postby Bereahoward » Wed Sep 16, 2020 11:05 am

Recently loaded surveillance pro on a new Windows laptop and my P2P DVR cameras will display when sub stream is selected but main stream will not display so I cannot view individual cameras in high definition.
Attachments
E8CA751D-F36A-4E7C-BCE3-CA7D7F01D66D.jpeg
Default settings
E8CA751D-F36A-4E7C-BCE3-CA7D7F01D66D.jpeg (71.73 KiB) Viewed 16 times

User avatar
Revo2Maxx
Posts: 1845
Joined: Sat Jun 15, 2019 3:05 pm

Re: Main stream will not load but sub stream does

Postby Revo2Maxx » Wed Sep 16, 2020 4:25 pm

Hello and welcome to the forum...

Sorry to hear about your problems with your system.. SO it looks like your trying to setup ASP.. I am not sure what camera you have but I wonder if there is another setting in the camera that it is looking for under your Main where the QFHD isn't an option in the camera?

Please understand I don't know what camera you are working with and what all the options are able for your camera I am going to guess that the 4k Res that your trying to load isn't the 4k rez the camera offers... There are a few different 4k sizes and maybe then one your trying to get to work isn't offered in that camera...

Also if your Camera has 640 x 480 setting for Sub Stream 1 I would set it there rather then CIF as well.. HOwever if you have a slow internet speed and need CIF for mobile viewing then CIF is fine
Protect what you Value and Value what you Protect.

Try to Avoid CCA Networking Cables They are JUNK PERIOD!
James


Return to “Amcrest Surveillance Pro”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest